Këngëtarja Gjira Kajtazi ndonëse prej kohësh nuk është treguar aktive në muzikë, vazhdon të jetë mjaft e ndjekur në rrjete sociale. Ajo publikon foto dhe video të ndryshme nga përditshmëria dhe ruan kontakt me ndjekësit.

Së fundmi ajo ka realizuar një mini-intervistë me ndjekësit në Instastory, ku iu ka kthyer përgjigje pyetjeve nga më të ndryshmet.

Një ndër ndjekësit e ka pyetur rreth raportit që ka me vjehrrën dhe Gjira ka treguar se marr ëdhënia e tyre është shumë e veçantë.

Vjehrra ime ka rritur 6 fëmijë (pesë vajza dhe një djalë) prandaj tani që jam nënë vetë ia kuptoj dhim bjen, fri kën dhe dëshirën. Është një gjyshe shumë e dashur dhe e kujdesshme. Normalisht nuk mund të jemi dakord për gjithçka e ka ndonjë vërejtje/këshillë po prapë e ka për të mirë dhe nuk na përzihet.