Kanë përshpejtuar protestat në sheshin Skënderbej nga shoqëria civile ndërsa ishin parashikuar për orën 12.

Bëhet me dije se një qyetare është detyruar forcërisht të futet në makinë e policisë dhe bëhet fjalë për Ines Kurtin e cila është filmuar duke bërtitur dhe po ashtu një moment ka humbur ndjenjat përpara bashkisë së Tiranës ndërsa ka qenë e rrethuar me polcië.