Mjeku i njohur infeksionist Tritan Kalo, pjese e Komitetit Teknik te Eksperteve per situaten e koronavirusit ne vend ka një mesazh për shqiptarët.

 

Ai pyet nese kane reflektuar ne dy muaj karantine, apo “do vijojmë të brohorasim “Rroftë partia” dhe të nesërmen të marrim rrugët e kurbetit?!

 

Mesazhi i Tritan Kalos

A kemi reflektuar ndopak si “il poppolo Albanese” gjatë këtyre dy muajve “QUARANTIN”…..Do fillojmë të mendojmë thelbësisht për ARDHMËRINË dhe MIRËQËNIEN TONË, apo do vijojmë të brohoraaim “Rroftë Partia”, e të nesërmen me trastë krahut të marim udhën e hidhur të theqafjes/gurbetit….Kurrë të mos i harojmë vargjet epope: “Koha është e Maskarenje, por ATDHEU i Shqiptarëve”. (Ali Asllani)….Është koha e juaj Populli im!!!