Dieta Gjermane është një nga dietat më efektive ne bote falë të cilës mund të dobësohesh 10 kilogramë për 14 ditë!

Ja MENU-ja:

 

DITA E PARE:

MENGJESI: Kafe e zeze pa sheqer, ose qumesht.
DREKA: Dy veze te ziera dhe spinaq pa kripe.
DARKA: Nje biftek I madh zgare, ose 3 te vegjel, sallate jeshile dhe cdo lloj fruti.

 

DITA E DYTE:

MENGJESI: Kafe e zeze pa sheqer, ose qumesht dhe nje fete te holle buke te thekur.
DREKA: Nje biftek mesatar zgare, sallate dhe cdo lloj fruti.
DARKA: Mish te bardhe (pule) ne sasi te kufizuar.

 

DITA E TRETE:

MENGJESI: Kafe e zeze pa sheqer, ose qumesht dhe nje fete te holle buke te thekur.
DREKA:Dy veze te ziera, sallate dhe domate te freskta
DARKA: Mish i bardhe dhe sallate.

 

DITA E KATERT:

MENGJESI: Kafe e zeze pa sheqer, ose qumesht dhe nje fete te holle buke te thekur.
DREKA: Nje veze e ziere, karrota, djath I njome.
DARKA: Fruta te freskta dhe kos natyral

 

DITA E PESTE:

MENGJESI: Karrota te grira me limon dhe kafe e zeze.
DREKA: Peshk me avull dhe domate te freskta
DARKA: Një biftek I madh zgare dhe sallate jeshile

 

DITA E GJASHTE:

MENGJESI: Kafe e zeze pa sheqer, ose qumesht dhe nje fete te holle buke te thekur.
DREKA: Gjysem pule te pjekur ne zgare
DARKA: Dy veze te ziera dhe karrota te grira

 

DITA E SHTATE:

MENGJESI: Caj me limon pa sheqer, ose qumesht
DREKA: Nje biftek zgare dhe fruta te freskta
DARKA: Cfare te doni

 

Dita e 8 deri e 14-te ,fillon duke perseritur perseri 7 ditet e para te dietes, e pas ketyre dy javeve mund te filloni te hani normalisht por sigurisht duke u permbajtur dhe ushqyer me zarzavate e fruta