Ditën e sotme e ftuar në “Pasdite me Xhaxhiun” në Fax News ishte psikologia klinike Enertila Bekteshi e cila foli në lidhje me menaxhimin e shëndetit mendor gjatë kohës së pandemisë së COVID-19.

Moderatori i emisionit Rezear Xhaxhiu, ka inseknuar në studio një vizitë tek psikologia duke pasqyruar problemet më të shpeshta që është hasur shoqëria këto javë në kohë pandemie.

Xhaxhiu, i vendosur në rolin e një pacienti përballë psikologes, e pyeti këtë të fundit për zbehjen dëshirës s*ksuale, gjatë kohës së pandemisë së COVID-19

Xhaxhiu: Jam në dilemë t’ja bëj apo mos t’ja bëj këtë pyetje, por për transparencë është një pyetje që ju e bëni të gjithë. Psikologe më ka ikur dëshira për s*ks me gruan?

Psikologia: Ti qenkërke shumë i çuditshëm. Në këtë kohë dëshira s*ksuale bësoj se është ndryshe nga herët e tjera. Ju ndoshta jeni pak i stresuar, por do të thoja se kontakti me të dashurën tuaj me partneren, është mënyrë shumë e mirë për ta shfrytëzuar dhe është shumë relaksuese.

Xhaxhiu: Doni ta luftoni COVID-19 , bëni s*ks! Psikologia: Dhe unë e konfirmoj!