Ka ndërruar jetë moderatori Dragan Vuçiç, i cili prej disa ditësh ka qenë i shtuar në spital në gjendje të rëndë.

Ai u diagnostikua me koronavirus dhe si pasojë e përkeqësimit të gjendje iu vendos edhe respiratori.

 

Vuçiç ka lindur në vitin 1955 ndërsa ka punuar si kompozitor, këngëtar dhe udhëheqës emisionesh.

 

Ai në opinion është bërë i njohur në kuizet “Pesë minutat tuaja”, “Njerëzit e lumtur”, “Vozitje me Vuçiç” dhe të tjera.