Prej pandemisë së koronavirusit mësimi në vendin tonë po zhvillohet online. Sipas ministres së Arsimit, Besa Shahinit procesi i mësimdhënies online po shkon për bukuri.

 

Por kryeministri, Sali Berisha ka publikuar audion e një ore mësimi online.

 

Berisha ka shkruar:
Mësuesi militant shan me nënë nxënësit gjatë mësimit online! Ky është edukimi i nxënësve në narko-shtetin e Edvinit.

 

E ndërsa më tej në audion e publikuar dëgjohet:
Se merr vesh kërkesën e katërt? Kërkesa te katërta, e keni te katërta e grupit A. Është zgjidh ekuacioni. Koha ka mbaruar po ta zgjidh unë këtë ushtrim, megjitatë…

 

Kjo nuk është herë e parë që publikohen të tilla audio, ku dëgjohet se mësusit dalin nga vetja gjatë mësimit online. Kujtojmë këtu se disa kohë më parë në redakisë e JOQ Albania u nis një audio ku dëgjohej se një mësuse mallkonte dhe shante fëmijët e saj gjatë mësimit online. Më poshtë audio po sjellim audion.