Megjithatë duket se izolimi nga pandemia e Covid-19 i ka bërë mirë moderatores dhe autores së njohur, pasi në një foto të publikuar në Instagram, ajo duket më në fo rmë se kurrë.

 

“Pite me kos apo ushtrime?” shkruan ajo në postim, ku shfaqet me veshje sportive me shumë mundësi para stërvitjes në kushtet e shtëpisë.