Gjatë fjalës së saj në kuvend ish-ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro ka patur një moment të sikletshëm, që është përpjekur ta mbulojë.

Kumbaro, teksa ishte duke folur me ton dhe me lëvizje të duarve, iu zbërthye një nga pullat e këmishës.

E ndjerë në siklet para publikuar dhe kolegëve deputetë, Kumbaro është përpjekur ta kalojë situatën, duke mbuluar me xhaketë këmishën dhe më pas duke mbërthyer kopsën e këmishës