Ish-ministrja e Kulturës, aktualisht deputetja e PS-së, Mirela Kumbaro gjatë fjalës së saj në parlament ka patur një incident të vogël, por që është përpjekur ta mbulojë.

Ish-ministres Kumbaro, teksa ishte duke folur me ton dhe me lëvizje të duarve, iu zbërthye një nga pullat e këmishës.

E ndjerë në siklet para publikuar dhe kolegëve deputetë, Kumbaro është përpjekur ta kalojë situatën, duke mbuluar me xhaketë këmishën dhe më pas duke mbërthyer kopsën e këmishës.

Ajo nuk ka qëndruar gjatë në foltoren e Kuvendit për shkak se minutazhi të reduktuar për deputetët për shkak të masave shtrëngues të koronavirusit.