Ermal Fejzullahu, bashkë me familjen e tij, është karantinuar prej kohësh në vilën e tij në Brezovicë. Pamja dhe oborri është mbresëlënës, megjithatë së fundmi ai ka zbuluar edhe pamjet brenda shtëpisë.

 

Mobilimi është pa dyshim mjaft elegant, ashtu si edhe shtëpia në qytetin e Prishtinës. Në të mbizotëron ngjyra e bardhë dhe kafe. Me siguri familja e madhe e këngëtarit po kalon ditë shumë relaksuese në ajrin e pastër të Brezovicës.