Gjykata e Shkodres ka dhene masen e sigurise “arrest me burg” per shtetasin B.I alias H.I., i cili u arrestua si autor i pla gosjes se shtetasit Gezim Bici prane Ures se re të Bunes.

Pala mbrojtese ka kerkuar paligjshmerine e arrestit si dhe mase e sigurise “detyrim paraqitje”.

Gjyqtarja Kostandina Kuro vendosi arrest me burg, kerkese kjo edhe e prokurorit Astrit Halilaj. I dyshuari nuk ka folur ne seance ndersa me perpara ne polici ka mohuar autoresine e pla gosjes.

Togat e zeza kane dhene vendimin duke e lene ne burg 59 vjecarin.