Kandidati i Bindjes Demokratike për Korçën, Nardi Olli reagoi pas gjashtë je tëve të hum bura në 48 orë në Shqipëri.

Ai ironizon dhe shkruan se kryeministri Rama garantoi se ka ndonjë ditë të ke qe, po ditë të mira na presin.

“Pyetje nga fundi i sallës: Izolimi ishte për t’ u ruajtur nga Covid2 apo nga njëri-tjetri? Pa u he qur ende karantina për 48 orë 6 jetë të hum bura e disa të pl agosur!!! Mos shpresoni shumë nga policia se është shumë e angazhuar në zbatimin e karantinës dhe tme rrimin e pensionistëve…..

Por mos u preokuponi se lideri galaktik garantoi se ka ndonjë ditë të ke qe, po ditë të mira na presin…. (Mos pyesni nëse ka garanci fjala e tij se përgjigjen e merrni vend me mend ???)”, shkruan Olli.

Në këtë re agim ndërhyn edhe gazetari Artan Hoxha i cili shkruan se “Vi rusi AK-47 eshte shume jete gjate, ka dhene prova qe nuk i behet vone per urdhera te KM nga facebook…po doli ne rruge te fik derën.”