Jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit dhe këtë vit myslimanët në të gjithë botën po e përjetojnë ndryshe.

Pandemia e Covid-19 ka ndryshuar gjithçka, një realitet i ri social po jetohet. Për të pasqyruar më mirë këtë situatë, një video e realizuar për muajin e shenjtë të Ramazanit, po prek gjithë botën.

Me personazh kryesorë bluzat e bardha dhe luftën e tyre me pandeminë dhe që shoqërohet me fjalët “Zoti nuk na harron”.