Kryeministri Edi Rama nuk e ka fshehur ditën e sotme entuziasim për gumëzhimin e rrugëve të Tiranës nga zërat gazmorë të fëmijës.

Teksa paradite postoi një video nga rrugët e kryeqytetit të mbushura nga fëmijët dhe nënat e tyre, të cilët sot kishin ditën e ‘lirisë’, kryeministri Rama ka publikuar sërish disa foto në rrjetet sociale ku shprehet se më e mira do të bëhet.