2013 ishte viti i shpresës. Shqipëria votoi atë vit për largimin dhe ndëshkimin e një qeverie që vr au dhe vodhi.

POR…. Shpresa shumë shpejt u venit. Sot, 7 vite më pas, Shqipëria mbetet sërish në fund të renditjeve europiane dhe rajonale si një ndër vendet më të varfra në Evropë.

TË VARFËR?

Shifrat që do lexoni në videon më poshtë përgatitur nga redaksia e DITA ndoshta do t’ju habisin.

Shënim: Për videon e mëposhtme u përdor tekst nga një editorial i shkruar nga kryeredaktori i gazetës Dita Adrian Thano pas tërmetit të nëntorit 2019, shpërndarja e të cilit në rrjetet sociale u bllokua si dhe nga një shkrim me autor Endri Shabani.