Kryeministri Edi Rama konfirmon se për të shtunën e dytë radhazi pensionistët do të kenë mundësinë të dalin për shëtitje deri në 11:00.

Po ashtu Rama kujton se gjithë të tjerët të shtunën dhe të dielën duhet të qëndrojnë brenda pasi nuk lejohet lëvizja nga shtëpia veç atyre që janë për në punë.

STATUSI I EDI RAMËS

🟢 NESËR VETËM PENSIONISTËT NË AJËR TË PASTËR DERI NË ORËN 11.00😍

🚫 TË GJITHË NE TË TJERËT NË SHTËPI