Besimtarët myslimanë kanë nisur sot muajin e Shenjtë të Ramazanit. Teksa i ka uruar edhe mbrëmjen e djeshme, kryeministri Rama e ka nisur ditën e sotme me disa fjalë të shenjta të Profetit Muhamed që përkojnë pikërisht me këtë moment të veçantë për të gjithë besimtarët myslimanë që agjërojnë.

 

“Kush agjëron Ramazanin me bindje dhe shpresë, në shpërblim i falen mëkatet e bëra”, janë fjalët e shenjta të Profetit Muhamed që kryeministri Rama ka shpërndarë në rrjetet social