Gazetari investigativ, Artan Hoxha ka komentuar ‘armëpushimin’ mes kryeministrit Edi Rama dhe presidentit Ilir Meta. Hoxha publikon videon humoristike dhe pyet se cili do të jetë fati i mëtejshëm i Komisionit Hetimor Parlamentar.

Shkrimi i Artan Hoxha:

“Vishu Berti, vishu….

Pas “mirëkuptimit” të dashurisë se fundit Rama-Meta, cili do jetë fati i mëtejshëm i Komisionit Hetimor Parlamentar “Për kontrollin e ligjshmërise se veprimeve të kryera nga ana e Presidentit të Republikës” – ka shkruar ai.