Grimeri i njohur shqiptar, Arbër Bytyqi njihet për talentin e tij në makeup e jo më kot shumë personazhe të famshëm i besojnë atij pamjen e tyre.

 

Por Arbër nuk di vetëm të zbukurojë vajzat e showbizit. Grimieri ka tra nsformuar sot veten dhe i ka habitur të gjithë me re zultatin.

 

Arbri përdori Tik-Tokun për t’u shfaqur fillimisht si burrë dhe më pas si femër me ndihmën e make-up.