Astrologia e njohur Meri Shehu ka dhënë parashikimin e saj për këtë fundjavë ( 18-19 prill 2020).Sipas astrologes në pamundësi për të thyer kujfijtë dhe pengesat të shijojmë gjërat me të nevojshme të egzistences.

 

Një Dritare në Qiell. Me futjen e Jupiterit në Bricjap duket sikur çdo gjë është mbyllur dhe kushtëzuar. E vetmja gjë qe ka marrë rëndësi është Shteti apo Shtetet si dominance mbi jetën e njeriut. Kufijtë janë mbylur dhe marrëdhëniet ndërnjerëzore pothuaj jane el eminuar në largësi dhe afërsi. Kjo fundjave shpreh edhe një herë një pamundësi për të thyer kufijtë dhe pengesat por një mundësi për të ndjerë parë dhe shijuar gjërat më të nevojshme të egzistencës.

 

Megjithatë Aferdita në Binjak na garanton një komunikim të këndshëm dhe afrimitet në mesazhe e rrjete sociale si edhe takime me njerez të afërt diku në ambjentet ku jetojmë. Nuk mungojnë edhe udhëtimet e shkurtra ku nuk do mungojnë romancat dhe rrugët apo mënyrat e reja të të jetuarit apo përshtaturit. Bricjapi Shenja qe kerkon Monarki dhe Pushtet apsolut do detyrohet kete periudhe te hap rrugët’ ka shkruar në postimin e saj Meri.

Më poshtë do të gjeni dhe parashikimin për të gjitha shenjat:

 

Dashi

Duhet të përqëndroheni në një mundësi apo tek një person pasi mund të hutoheni nga shumllojshmëria e njerëzve që do ju përçojnë mesazhe e ndikime në këtë periudhe

 

Demi

Në çeshjet ekonomike përiquni të gjeni një mundësi bashkëpunimi me jashtë vendit apo me njerëz që mund të riformojnë punën tuaj

 

Binjaket

Shanset ekonomike dhe er otike duket sikur nuk do mungojne në jeten tuaj këtë periudhe. Tendencat e detyrimeve apo kushtëzimet shpirtërore nuk do ju lejojnë ta shijoni si duhet momentin

 

Gaforrja

Pretendohet një ndarje por pretendodet edhe një martese. Shikojeni mirë jetën bashkshortore pasi është e rëndësishme këtë kohë. Gjithsesi nuk do jetoni dot pa këtë presion që vjen nga të tjerët

 

Luanet

Ankthin dhe stresin pikërisht ju duhet ta ele minoni në mënyrën më të mirë të mundshme pasi jeni shenja që mund të ndikoheni më shumë

 

Virgjeresha

Nese pranvera nuk vjen me një lule për ju vlen komplet e kundërta. Pranveren ju e prisni qoftë edhe me një mundësi të mirë në jetën er otike apo në aftësinë krijuese

 

Peshorja

Këtë fundjavë do çliroheni nga ndikimi i një partneri të fuqishëm që ju drejtonte jetën në familje apo jetën në përgjithesi

 

Akrepi

Puna juaj do çlirohet nga keqkuptimet apo kufizimet e momentit dhe do jeni më të lire e të pavarur dhe madje me të respektuar

 

Shigjetari

Do vendosen ekuilibrat midis jetës er otike dhe shpenzimeve apo midis një partneri që ju donte për interesa ekonomike dhe dikjt që ju donte më realisht

 

Bricjapi

Një përralle të bukur i vjen fundi dhe nëse doni të vazhdoj do jeni ju ata që do ta bëni të mundur ecurine e gjërave të bukura. Në jetën familjare shpëtoni nga nje përgjegjësi apo ju largohet një ndihmese

 

Ujori

Vazhdoni me ero tizmin dhe planet tuaja edhe sikur bota të mos rrotullohej më. Do gjeni padyshim diçka interesante që tju bëjë të ndjeheni mirë. Në jetën erotike jeni shume me fat

 

Peshqit

Çështjet ekonomike sikur shpëtojne nga ngerci ku kishin mbetur dhe tashmë ju hapet rruga për një zhvillim me të ndritshëm edhe në planin erotik