Ministria e Shëndetësisë njoftoi se janë konfirmuar 21 raste të reja me koronavirus duke e cuar numrin total të të prekurve në 539.

 

Hartës i shtohet Kurbini me 2 raste, ndërkohë që zgjerohet me 11 raste në Shkodër, 4 raste në Tiranë, dhe 4 raste në Krujë.

 

Konkretisht, shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

– Tiranë 245 raste
– Durrës 42 raste
– Lushnje 6 raste
– Elbasan 16 raste
– Fier 35 raste
– Kavajë 9 raste
– Rrogozhinë 4 raste
– Korçë 19 raste
– Vlorë 5 raste
– Shkodër 94 raste
– Lezhë 14 raste
– Berat 2 rast
– Has 13 raste
– Krujë 11 raste
-Tropojë 4 raste
– Pukë 5 raste
– Mirditë 3 raste
– Kukës 9 rast
-Mallakastër 1 rast
– Kurbin 2 raste