Një qytetar ka denoncuar Bashkinë e Sarandës për ndihmat e dhëna ndaj njerëzve në nevojë.

Përmes një video, ai tregon se produktet e dhënave nga Bashkia janë të skaduara.

Siç vihet re dhe nga pamjet orizi ‘Gold’ ka të shënuar datën e skadencës 09.07.2019, duke konfirmuar që tashmë ky produkt duhet të ishte larguar nga përdorimi.