Astrologe Meri njofton se sot asteroidi Xiron ndodhet afër me asteroidin Urania. Asteroidi Urania ndikon tek llogaritë, pengesat, kushtëzimet, sjell zgjidhje praktike, të zgjuara dhe rivlerësim të talenteve e mundësive nga e para.

 

Është përmbysja e fatit të keq dhe marrja e situatës në dorë shkruan Meri. Përgjithësisht ka lajme të mira për të gjitha shenjat, por Peshqit duket se do jenë me fat.

 

Meri i sugjeron të shpenzojnë sa të duan sepse nuk do të mbeten pa para. Sipas saj, gjithçka aty ku mbaron, fillon.