Kryeministri Edi Rama deklaroi se linjat ajrore që lidhin Shqipërinë me vendet e tjera të botës do të hapen kur të kalojë kjo situatë e krijuar për shkak të COVID-19.

 

Në një komunikim me qytetarët përmes FB, teksa iu është përgjigjur pyetjeve të tyre, ai tha se sot mund të kishim një situatë më të keqe, duke numëruar viktimat.

 

“Linjat ajrore do të hapen atëherë kur kjo situatë të kalojë. Situatë më të qetë se kaq në kushte lufte, pasi është e qetë në kuptimin me raportin me armikun dhe jo me veten, s’mund të kishte. Sot mund të ishim duke numëruar qindra e mijëra të vdekur. Dhe ju thoni se kur do të jemi në situatë të qetë.”, tha ai.