Kryeministri Edi Rama ka theksuar edhe njëherë që prej ditës së nesërme, ora 13.00 deri të hënën në orën 05.00 gjithçka do të jetë mbyllur.

Më pas, prej të hënës e në vijim fasha e orarit për të bërë blerje apo pazare do të shtyhet deri në orën 17.30.

Njoftimi:

“🔴NESËR ËSHTË DITA E FUNDIT ME FASHËN ORARE DERI NË 13.00😊

🔴 NGA NESËR NË 13.00 DERI TË HËNËN NË 05.00 GJITHÇKA DO TË JETË E MBYLLUR DHE TË GJITHË NË SHTËPI🙏

🔴 NGA E HËNA, FASHA ORARE DO TË ZGJATET DERI 17.30 DHE AUTORIZIMET PËR LEJE-DALJE PËR PAZAR DO TË JENË 90 MINUTA😊

Pak nga pak dhe me durim, do të dalim me kokën lart nga kjo luftë🇦🇱” shkruan Rama.