Ish-n/kryetarja e PD-së Jozefina Topalli ka publikuar një foto të sajën në Instagram, të cilën e ka shoqëruar me një shprehje të Luigi Pirandellos, e cila referuar mënyrës si u largua nga në 2017 nga Lulzim Basha nga politika aktive, duket si një mesazh i koduar nga ish-/kryetarja e Kuvendit.

“Do të mësoni se në udhëtimin e gjatë të jetës suaj do të hasni shumë maska dhe pak fytyra” shkruan Topalli. Pak ditë më parë në një intervistë në media Topalli kishte një thirrje për opozitën referuar situatës, ‘nuk është koha për politikë, por për t’u bashkuar’ në këtë kohë koronavirusi.