Një qytetar ka reaguar ashpër ndaj kryeministrit Rama se pse nuk kishte vendosur maskë dje gjatë një vizite që kishte bërë në Thumanë. Ai e krahason me ish-kryeministrin Sali Berisha se po humb besimin tek populli.

Rama i kthehet ashpër dhe i kërkon që këtë gjë t’ia lërë popullit.

Replikat

Qytetari: per zotin po behesh i padurueshem ! ver maske ose mos fol per jo frike por kujdes ! je bere si Berisha 1 vit para se te hubte besimin ne popull

Rama: mos u merzit, duro, maske nuk kam pse ve se nuk dola ne pazar dhe ruajta distancat, ndersa besimin ose mosbesimin lerja popullit, se per ty nuk merrja asnje mundim