Per te gjithe ne shqiptaret situata e krijuar ne vend tashme nuk eshte aspak e lehte sepse pervec izolimit, stresit apo panikut qytetaret jane duke u perballur me rritje dhe abuzime cmimesh ne markete.

Ne rastin e qytetarit qe ka shkruar ne JOQ Albania marketi ndodhet ne zonen e Yzberishtit dhe ai ka qene per te blere disa kikirike qe i do per te kaluar kohen ne karantine.

Por ketu qytetari eshte habitur me cmimin qe ka paguar per te njejtin produkt qe e kishte blere gjithmone. Megjithese ne raft cmimi ishte i njejte kur arrin sheh faturen ai kerkon ta ktheje por nuk mundej se fatura nuk ia lejonte sepse ishte prere.