Kryeministri Rama habit me një status të pak minutave më parë, ku ka shpërthyer në doza optimizmi ndaj shqiptarëve.

“Jeni super, ju dua shumë”, shkruan ndër të tjera Rama, ndërsa nuk dihet cili është shkaku i këtij optimizmi.

“JENI SUPER, JU DUA SHUMË. SHQIPËRIA DO TA FITOJË KËTË LUFTË.

MOS E HARRONI KURRË: ZOTI I SHQIPTARËVE ËSHTË I MADH”, shkruan kryeministri Rama dhe shkrimin e shoqëron me zemra.