Një 35 vjeçar shqiptar është gjobitur dhe raportuar për ndjekje penale, pasi duke qenë pozitiv me Covid-19, ka lënë shtëpinë për të dalë nga shtëpia për të ushqyer pulat.

Shqiptari ishte i detyruar të qëndronte në shtëpi. Policia, e mbrojtur me një maskë dhe doreza, e ndaloi ndërsa ishte në makinë, gjatë një kontrolli.

Pas verifikimit, emri i shqiptarit i kujtoi një polici se e kishte hasur në listën e banorëve pozitivë në bashki.

Shqiptari kundërshtoi masën, por karabinierët e dërguan në shtëpi duke i kërkuar që pulat të ushqeheshin nga dikush tjetër.