Posta Shqiptare bën me dije se nisur nga fluksi i lartë i telefonatave, ngarkesës së përditshme të të gjithë filialeve të Postës shqiptare, si dhe nga dëshira për t’i ardhur në ndihmë çdo qytetari që i drejtohet numrave tanë të kontaktit, listës së publikuar të kontakteve i shtohen 8 numra të tjerë, duke çuar në 44 numra kontakti në total.

 

Njoftimi i postës:

Përshëndetje miq,

#44numra kontakti në total, në dispozicionin tuaj

+#8NRKontakti +#6NPAqendër, +#2NPATiranë

 

I gjithë stafi ynë në shërbimin tuaj

Deri në ditën e 5-të të punës #NPA ka pritur 5227 telefonata dhe ka trajtuar çështjet e secilit telefonues, duke i adresuar të dhënat e tyre drejt zyrave përkatëse të shpërndarjes së pensioneve në banesë.

 

Nisur nga fluksi i lartë i telefonatave, ngarkesës së përditshme të të gjithë filialeve të Postës shqiptare, si dhe nga dëshira për t’i ardhur në ndihmë çdo qytetari që i drejtohet numrave tanë të kontaktit, listës së publikuar të kontakteve i shtohen +#8numra të tjerë.

 

Përveç 36 numrave fillestar të publikuar, Njësia e Përqëndruar e Asistencës ka vënë në dispozionin tuaj +#6numra për NPA-në qëndrore dhe +#2numra për NPA-në e Filialit Tiranë.

 

Numrat e rinj të vënë në dispozicion për NPA-në qëndrore janë:

069 233 0644 Fabjola

069 975 7109 Lorena

069 211 1424 Ediola

068 208 1167 Evisa

067 485 5039 Ina

068 278 1077 Elsa

Numrat e rinj të vënë në dispozicion për NPA-në e Filialit Tiranë janë:

0683446815 Eriona

0685330313 Valbona

Për çdo informacion mbi shpërndarjen e pensioneve në adresë, mos hezitoni të na kontaktoni, nga ora 08:30-16:30

Ndërkohë, shpërndarja e pensioneve në banesë vijon të kryhet nga ora 06:00-18:00

Posta Shqiptare, gjithmonë pranë jush!

#Bashkëdoiadalim