Nga 26 teste te kryera per Covid-19, 6 prej tyre kane rezultuar pozitiv ne Shkoder.

2 familjaret e 80 vjecares dhe infermieri i cili i sherbente prej muajsh , 1 anetar i familjes nga Dobraci dhe 2 anetare te familjes nga Kirasi.

Kjo e con numrin e te infektuarve ne qarkun Shkoder ne 48 , ndersa ne Bashkine Shkoder 44.