20 infermierët e sistemit tonë shëndetësor sot kanë filluar misionin e tyre në përballje me COVID-19 në Spitalin Civil të Breshias ne Itali. Manastirliu ka shpērndarë një video nē Instagram ku tregon se si janē pritur ata nga sfati mjekësore atje.

“Me energji dhe entuziazëm kanë nisur punë sot në spitalin civil të Breshias ekipi i infermierëve shqiptarë, krah stafit mjekësor italian🙏🏼Drejtuesi i spitalit dr.Mauro Ricca i ka mirëpritur e falenderuar për kontributin në këto ditë të vështira.#Forca #JeniKrenariaJonë🇦🇱🇮🇹”, shkruan ministrja Manastirliu.