Pas kabinetit qeveritar dhe Presidentin të Republikës, edhe deputetë të Grupit Parlamentar Socialist kanë vendosur të japin gjysmën e pagës së tyre për buxhetin e shtetit.

Kjo për të ndihmuar për përballimin e situatës të shkaktuar nga masat në kuadër të pandemisë së koronavirusit.

Ky vendim është zyrtarizuar duke u depozituar në Kuvend nga kreu i Grupit Parlamentar, Taulant Balla.

Tv Klan