Mjeku Pëllumb Pipero beson se pasi të kalojmë këtë 2 javësh, prilli do të jetë më i lehtësuar.

Pipero në studion e ABC News ai tha:

“Unë mendoj se fundi i javës së dytë të prillit do fillojnë të bien raste. Por e lidh këtë me se sa i kanë zbatuar qytetarët masat e marra nga qeveria.

Të vazhdojnë dhe të respektojnë këshillat, jo vetëm që të shmangin kontaktet dhe të mos sëmuren vetë, por edhe të mos bëhen burim infeksioni për të tjerët”, tha ai në abc news.

PUBLICITET