Në Shkodër fatkeqësisht ekziston mundësia që 10 persona të personalit mjekësor të jenë të prekur me koronavirus.

 

Sipas burimeve bëhet fjalë për mjekë dhe infermierë të cilët dje kishin kontakte me pacientin pozitiv nga Puka, i cili po trajtohej në këtë spital. Para pak çastesh janë marrë tamponët e personave të dyshuar në spitalin rajonal.

 

 

PUBLICITET