Italia është paralizuar nga koronavirusi dhe situata në vendin fqinj vazhdon të jetë e rëndë. Të shumtë kanë qenë ato persona, si nga bota e sportit dhe artit që janë solidarizuar me vendin e tyre.

 

Postimi i sportistit

 

Ndërkohë Alessandro Del Piero, ish-futbollisti i Juventusit ka zgjedhur instagramin për t’ju shprehur mirënjohjen vendit tonë dhe disa shteteve të tjera të botës, të cilat janë solidarizuar me fatkeqësinë që po përjeton populli italian me koronavirusin.

PUBLICITET