Në këtë kohë që shumica e njerëzve janë të izoluar në shtëpitë e tyre, për shkak të Koronavirusit, në rrjetet sociale kanë shpërthyer sfida të shumta në kushte shtëpia.

Pas sfidës me letër higjienike që u përhap me shpejtësi, tani një tjetër sfidë, por kjo me të afërmit ka shpërthyer në rrjetet sociale.

Bëhet fjalë për një gotë me ujë të cilët e vendos në tavan dhe më pas me seriozitet ia jep ta mbajë një i afërm, i cili sigurisht që e ka të vështirë.

PUBLICITET