Në muajin nëntor të vitit të kaluar Kastro Zizo zbuloi se do të behet baba për herë të tretë, por pa dhënë shumë detaje për publikun.

Këngëtari nuk ka dashur të bëjë publik imazhin e partneres se vet ndaj ne nuk kemi shumë informacionë për të. Megjithatë deklarata e tij për ardhjen në jetë të femijës së tretë është zyrtarizuar në emisionin e tij “Late Night Show!
Pavarësisht luftës që po ndodh me globin këto ditë, ai na ka ditën me një foto ku tregon barkun e rrumbullakosur të partneres!

 

Duket qartë që Kastro është në pritjen e ëmbël të femijës së tretë.
“Këta jemi ne”, shkruan këngëtari në foto ku është edhe këmba e qenit.
Ndërkohë Kastro tashmë ka hequr dorë nga emisioni “Late Night Show” dhe nuk dihet ende se çfarë plane ka për të ardhmen në ekran.

 

PUBLICITET