Kreu i Partisë Demokratke, Lulzim Basha thotë se gjatë karantinës tre-ditore e ka kaluar kohën mes zyrës dhe shtëpisë së tij.

Basha e zhvendosi bisedën te problemet që shqiptarët hasin në një situatë të tillë, si pasojë e kushteve të vështira të jetesës dhe varfërisë ekstreme.

“Midis shtëpisë dhe zyrës. Problemi i Shqipërisë është më ndryshe nga vendet e tjera, sepse të qëndrosh në shtëpi nuk është një fjalë goje.

Të qëndrosh në shtëpi je një një proksimitet që nuk është aq e përshtatshme”, u shpreh ndër të tjera Basha në emisionin “Open”.