Kryeministri Edi Ramaiu drejtua qytetarëveme mesazhe në telefonat personalë, lidhur me pandeminë e koronavirusit. Rama u jepte këshilla qytetarëve të lanin duart dhe të respektonin këshillat.

Por duket se kjo mënyrë e përdorur nga Kryeministri, i cili po shfrytëzon situatën e pandemisë për propogandë, herë duke përhapur panik, dhe herë duke u shprehur optimist, ka sjellë reagime të shumta.

Një prej këtyre reagimeve është edhe ai i një qytetari që nuk ka nguruar t´ipërgjigjet mesazhit të Ramës, por duke u tallur me të.

Qytetari që prezantohet me emër i kërkon Ramës të lajë duart.