Gazetarja Sonila Meço ka publikuar një fotomontazh lidhur me komunikimin e liderëve botërorë, par pandeminë e koronavirusit.

“Liderët e vendeve të ndryshme në komunikimin ditor për coronavirus-in”, shkruan Meço.

Duket se gazetarja thumbon Kryeministrin Edi Rama, që ka pushtuar hapësirat mediatike, dhe jo vetëm, duke bërë propogandë me pandeminë botërore të Covid 19.

Përveç masave që kanë të bëjnë me kufizimet e lëvizjeve me synim parandalimin e përhapjes së Covid 19, duket se problemi kryesor mbetet pamundësia e Shqipërisë me stafe mjekësore për të përballuar një shtim rastesh, përtej kapaciteve.

Skenari më tra gjik mbetet ai italian, ku numri i të prekurve nga Covid 19 ka kaluar edhe atë të Kinës, në raport me numrin e popullsisë.