Kryeministri Edi Rama ka qenë në një lidhje lidhe në Facebook gjatë mbrëmjes së sotme ku ka folur edhe një herë për Koronavirusin.

 

Ai bëri disa njoftime në lidhje me transportin se si do funksiononte për kompanitë dhe administratën, të cilët e kanë të detyrueshme të vazhdojnë punë.

 

Por duke qenë se ishte deklarë në kushte shtëpie, jo çdo gjë shkoi perfekt. Teksa fliste në sfond dëgjohej djali i tij Zaho dhe në një moment Rama i drejtohet “Të lutem, të lutem” Zaho. Momenti kur i drejtohet djali është në minutë e 6 e 50 sekonda.