Ju kujtohet kur ju thamë se korona virus ishte parashikuar 40 vite me pare? Ne Librin The “Eyes of Darkness” shkruar nga Dean koontz.

Duket qe nuk është i vetmi libër qe parashikoi koronavirusin.

 

Një tjetër libër është “End Of Days: Profetësi dhe Parashikime rreth fundit te botes, shkruar nga Sylvia Browne, ku parashikoi gjithashtu koronavirusin.

Libri u botua ne 2008.

 

Kjo foto e librit po behet virale në media sociale

 

“Rreth vitit 2020, një virus i ngjashme me pneumoninë do te përhapet ne te gjithë globin duke prekur mushkëritë dhe tubat bronkiale e me rezistence ndaj te gjitha trajtimeve te njohura. “ shkoder.info

 

Gjithashtu shkruhet qe: “Do zhduket papritur dhe do te rikthehet përsëri pas 10 vitesh e me pas do zhduket plotësisht.“

 

// shkoder.info

PUBLICITET