NGA GJERMANIA VJEN NJË URIM SHUMË I KËNDSHËM PËR TË GJIHË MËSUESIT E SHKODRËS DHE SHQIPËRISË. ARTISTJA SHKODRANE RITA NDOCI PËRMES NJË KËNGE SJELL URIMIN E SAJ NË KËTË 7 MARS.

 

KËNGËTARJA QË PREJ VITESH JETON NË GJERMANI ZGJODHI STAR PLUS TELEVIZION PËR TË PËRCJELLË KËTË URIM TË SAJIN QË VJEN SHUMË NDRYSHE