“Nuk është e këndshme që të pyesësh një nënë, je e sigurtë që janë binjakë?” Janë këto fjalët e 30-vjeçares, Teegan Wardill nga Townsville, në Australi, teksa flet për Mirror.

Ajo që ka ngjallur dy shimet e njerëzve është ngjyra e lëkurës së fëmijëve të saj. Lucas është biond dhe me sy bojëqielli, ndërsa Levi i zeshkët dhe me flokë të errët.

“Unë dhe im shoq Justin e zbuluam ndryshimin e tyre në javën e 19-të të shtatzënisë, gjatë ekografisë 3D”, tregon Teegan.

Por që pas lindjes, dallimet mes dy binjakëve erdhën duke u thelluar, Lucas ngjan shumë me të ëmën, ndërsa Levi me të atin. Ky ndryshim vjen pasi Levi ka marrë nga i ati i cili është me origjinë indiane.

PUBLICITET