Jemi mësuar të shohim fëmijë që lindin dhe nuk janë të njëjtë sikurse shumica e fëmijëve tjerë.

Ata në fakt nuk janë të sëmurë dhe nuk vuajnë nga ndonjë çrregullim gjenetik, por thjesht janë ndryshe nga të tjerët.

Por bebja Bence e lindur në Hungari, ka shokuar të gjithë në spital për faktin se ka lindur me shumë flokë në kokë. Ajo çfarë e bën të tjerë ndryshe nga bebet tjera, është ngjyra e bardhë e flokëve.

Të gjithë që ishin prezent kanë dhënë versionin e tyre lidhur me këtë rast. Fillimisht mendonin se Bence vuan nga një lloj i albinizmit. Megjithatë, studimet që janë publikuar së fundmi kanë demantuar këtë.

Shiko Fotot:

PUBLICITET