Temperaturat në dy ditët e fundit kanë qenë shumë të ulëta dhe nuk kanë munguar rreshjet e shiut dhe të dëborës. Dielli rikthehet ditën e nesërme dhe pak të dielën por i lë përsëri vendin rreshjeve të shiut në të gjithë ditët e javës që do të vijë.

 

Temperatura më e lartë do të jetë 20 gradë celcius dhe më e ulëta 6 gradë.

 

Vetëm sot kemi rënie të mëdha të temperaturës në -2 gradë celcius.

 

Mos harroni çadrat në të gjithë javët na vazhdim!

PUBLICITET