Orët e vona të mbrëmjes së djeshme është arr estuar Henri Çili.

Ai njihet si pedagog, botues dhe pronar i Universiteti Europian të Tiranës. Bashkë me të janë arr estuar edhe 7 persona të tjerë.

Urdhër arr esti është lëshuar me vendim të Prokurorisë së Gjirokastrës. Çili është arr estuar për llogari të policisë e Gjirokastrës me akuzën për korrupsion te organet e drejtësisë.

Ndër akuzat që rëndojnë mbi të është edhe përpjekja për dhënie rryshfeti, falsifikim të dokumentave, mashtrim dhe pastrim parash.

Polcia ka ushtruar kontroll në ambientet e Universitetit që ai ka në pronësi por ai është gjetur në shtëpi.

PUBLICITET